Архитектурно проектиране

ГВ ИНЖЕНЕРИНГ се занимава с проектиране на най-различни видове сгради. Активната ни работа в сферата на проектирането и строителството ни осигури богат опит и възможност за обективен поглед върху реалния процес на строителството. Работим честно, при пълна ангажираност на проектантския екип и непосредствено със стриктно проследяване на всички детайли и особености на този процес. В случай на необходимост от промяна, от наша страна следва своевременна реакция. Ние прекрасно разбираме, че човек купува дом 1-2 пъти в живота си. Именно поради тази причина винаги се стремим да предоставяме на нашите клиенти най-добрите възможности за реализиране на мечтите и представите им за дом, без значение какъв ще бъде той: етаж от къща, апартамент, мезонет, къща, кооперация, жилищна сграда, ателие или др. В тази връзка към всеки проект подхождаме с голяма отговорност, дори когато става дума за отделно жилище.

Архитектурното проектиране е труден и отговорен процес, от който зависи бъдещето изграждане и въвеждане в експлоатация на проекта.
Първоначално разработваме архитектурна концепция, след което предоставяме информация за ескизи, фасада и др. При желание на клиента предлагаме и компютърна визуализация на сградата. На етап идеен проект предоставяме на клиента ситуационен план на помещенията, генерален план, всички фасади, чертежи с размерите на проектираната сграда, жилище. Също така, при желание на клиента предоставяме и чертежи на бъдещото жилище с мебелите, както и проектната документация за строителство на дом, която включва следните раздели:

Проектиране на жилищни сгради
- домове

- къщи

- хотели

- кооперации

- социални домове

Проектиране на oбществени сгради
- офиси

- банки

- църкви и манастири

- спортни зали

- паркинг с магазини

- басейни

Проектиране на индустриални / промишлени сгради/
- промишлени цехове

- складове

- ВЕЦ
#